L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de març del 2018

El Centre Excursionista organitza una exhibició de Marxa Nòrdica


El Centre Excursionista de Tavernes ha organitzat pel al pròxim dissabte, dia 10 marça, la "I Jornada-exhibició de Marxa Nòrdica", un acte que no és una cursa de competició sinó una mostra per ensenyar als ciutadans aquesta modalitat d'esport.
L'exhibició tindrà lloc davant del poliesportiu i després aniran pel Passeig Colon fins el Clot de la Font i tornada pel mateix lloc. 
Cal saber que la marxa nòrdica s'utilitza per a entrenaments de caminar esportiu i per a programes de millora de la condició física i de control de pes. El benefici l'aconsegueix amb la utilització dels braços, amb la qual cosa es reforça els musculs de l'espatlla i del pit i  ajuda a entrenar la coordinació.
Aquesta modalitat va náixer a Finlandia i s'ha introduït en altres països europeus, com Alemanya, França i més recentment en Espanya.