L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de març del 2018

El Centre Excursionista fa el cim del Mulhacén i el Bisaurin




El passat cap de setmana dos grups de muntanyers del Centre Excursionista de Tavernes, el primer integrat per  Pilar Felis, Miguel Sales i Vicent Felis, i el segon amb Salva Rodríguez, Javi Gálvez, Paco Cunyat, Salva Salom, Dionis Borràs i Salva Alario, pujaren als cims del Mulhacén i Bisaurin, respectivament.

Mulhacén
 El Mulhacén de 3.482 metres es la muntanya mes alta de la península ibèrica i es troba en Sierra Nevada. L'ascensió fou el dimarts dia 27 març des del refugi de Poqueira, amb una pujada dura pel fort vent gelat i la gran quantitat de neu i gel.

Bisaurin
El Bisaurin de 2,672 metres, està en el Pirineu aragonés, en la vall d'Aragues-Jasa. L'ascensió fou el diumenge dia 25 març des del refugi Lizara, arribant al cim després de 4'30 hores de pujada amb mal oratge de boira i neu.

El dos grups de muntanyers es troben molt satisfets per l'èxit de les ascensions i més encara per les adverses condicions climatològiques en que es realitzaren.