L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de març del 2018

Cicle de Xerrades amb motiu del Dia de la Dona

 
Dins dels actes del Dia de la Dona, s'ha pogut assistir a la conferència de l'arquitecte i enginyer municipal, Andrés Moscardó, que va parlar de la "Perspectiva de gènere en l'urbanisme". Moscardo va explicar la visió de l'arquitectura, des del punt de vista de la dona, i com l'urbanisme de les ciutats no estaven fetes pensant en la dona com a vianant, alhora que va il·lustrar l'explicació amb la projecció d'exemples i frases de moltes dones i també homes que han estat implicats en una concepció més feminista de l'urbanisme. 

Posteriorment vam poder escoltar la xerrada "Dones a la conquesta de nous espais", on  Núria Escandell, directora de l'Escola d'Ocupació Et Formem i Anna García-Forner, directora del M[uv]HN, ens van parlar de les vivències personals en aquesta problemàtica.
 L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors del govern municipal de Compromís es trobaven entre el públic assistent. Les xarrades estaven organitzades per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament.