L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de març del 2018

Carta oberta a Na Isabel Bonig, presidenta del PP de la Comunitat Valenciana





Sra. Isabel Bonig, presidenta i diputada del PP valencià:

Hem sabut que visita Tavernes i que igual aprofita per a donar a conèixer el/la  candidat/a municipal. També que els assistents podran preguntar-li sobre qüestions, suposem, referides a la nostra ciutat.

Disculpe’ns l’atreviment, però vist que els darrers anys no hem vist cap iniciativa ni gestió del seu partit respecte a uns temes, tots responsabilitat del president M. Rajoy del govern a l’estat del seu partit, i vist que fa anys i anys, que el seu partit a Tavernes i el la Comunitat tampoc es preocupa, li preguntem:


1.  Quines gestions pensa dur a cap davant el govern d’Espanya perquè s’execute el projecte de canalització i millora del riu Vaca, paralitzat en el 2011 a unes setmanes de l’adjudicació pel govern de M. Rajoy a pesar d’estar declarat urgent i necessari en el Pla Hidrològic Nacional encara vigent?


2.  Quines gestions pensa fer davant el Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient per pal·liar i solucionar definitivament la desaparició de la platja de la Goleta? Promeses des del 2000 n’hem vist moltes, solucions no cap.


3. Quan pensa reunir-se amb els responsables de Carreteres del Ministeri de Foment i exigir que eliminen el punt negre del Massalari? Recordar-li, perquè no ho sabrà,  que en la darrer dècada han mort cinc persones i han patit ferides greus més de vint.


4. Quines gestions pensa dur a cap davant ADIF per millorar l’estació tercermundista de Tavernes i evitar que els usuaris travessen les vies per on circulen els trens? És una promesa incomplida d’anys i anys del seu partit.


5.  Quins tràmits pensa dur a cap perquè Tavernes tinga una entrada i eixida a l’autopista AP7 a partir del 2019, quan s’alliberarà?


6.  Pensa fer alguna gestió davant el govern de M. Rajoy perquè la subestació elèctrica del Golfo s’execute d’una vegada?  El govern de M. Rajoy la va eliminar del Pla Elèctric del 2015 i no l’ha inclosa en el 2020 i els sectors de la platja de Tavernes depenen d’ella i no es poden urbanitzar.


No voldríem fer-nos pesats  però estem segur que d’aquests temes el seu partit a Tavernes no li dirà res. No li’ls dirà perquè ells, des de fa dècades, passen, no se n’han preocupat ni han fet cap gestió, i nosaltres li ho preguntem.

De tota manera, vosté va ser consellera  d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient en el govern de la Generalitat fins el 2015, una conselleria relacionada directament  amb tot el que comentem. Vosté va tindre les competències  a les mans per a actuar, i no va menejar ni un dit. Ni per a iniciar cap solució, ni per a intercedir per Tavernes entre els seus col·legues de partit que governaven a Madrid. No ho oblide.

Ens hem deixat algunes coses (els camins destrossats pel riu Vaca, el projecte de Confederació que afectarà el casc urbà de Tavernes, l’entrada/eixida a la nacional per facilitar l’entrada nord a la platja de la Goleta....) tantes i tantes coses més.

I serem sincers: no confiem gens que faça cap gestió. Els problemes són tots de 10 anys i més, i si quan governaven a Tavernes, la Generalitat i a Madrid no feren res, dubtem siga ara, després de tants anys i vist com han canviat les coses.

Salutacions


                                                    L’equip de la Cotorra de la Vall

1 comentari:

Anònim ha dit...

De eso... ya tal. M. Rajoy