L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 1 de març del 2018

Campanya per la igualtat, diversitat i convivència a les falles de Tavernes




La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, promou els valors d’igualtat, diversitat i convivència a les falles de Tavernes.  I ho fa amb diverses accions de conscienciació, sempre a partir de la base que les festes falleres són una festa vertebradora on participa tota la ciutat, cosa que fa que les falles tinguen un gran potencial vehicular per promoure i visibilitzar aquests valors.

La regidoria d’Igualtat ha preparat per enguany diversos materials (cartells, polseres i tríptics) per tal de difondre el missatge d’igualtat i diversitat entre la ciutadania durant la celebració de les festes falleres. 

La regidoria farà entrega d’un distintiu en forma de banderí a qualsevol comissió que difonga o promoga un llenguatge inclusiu. Amb aquesta proposta es fomenta la difusió i promoció dels valors d’igualtat i diversitat i es contribueix a la superació de barreres i estereotips. 

La distinció del banderí enguany no té ni classificació de primer premi, segon premi... ni cap dotació econòmica. No obstant, la regidora Noe Alberola ja ha indicat que, per  a pròximes edicions de falles, l’Ajuntament promourà uns premis per a la qual cosa es redactaran unes bases i els banderins estaran acompanyats d’una quantitat econòmica segons el lloc aconseguit en la campanya. 

Enguany per participar en la campanya cal que la falla s’adheresca exposant els cartells inclusius i diversa en els casal i els actes, a més d’incorporar al voltant de la festa fallera elements que reflectesquen els valors d’igualtat i diversitat.