L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 6 de març del 2018

Bernardo Jareño, campió d'Espanya en duatló mitja distància


El valler Bernardo Jareño, del club Embalpack Levante, es va proclamar campió d'España de duatló de mitjana distància en el campionat celebrat el passat cap de setmana a la localitat d'Oriola (Alacant)

La prova va ser recórrer  16’7 km de carrera a peu, tot seguit 66 km de ciclisme amb desnivell fins a 760 metros positius per acabar els últims 8km de carrera a peu.

Bernardo Jareño ha aconseguit proclamar-se Campeó d'Espanya de mitja distància en la categoria de 60 a 64 anys, després de vora quasi 4 horas de competició.

Enhorabona!

Segons la publicació i fotografia  d'Embalpack


1 comentari:

Anònim ha dit...


Enhorabona campiò !!!