L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 25 de març del 2018

A què ha vingut vostè a Tavernes, Na Isabel Bonig? A enganyar els vallers i valleres?


Llegíem ahir en “Las Provincias” que Na Isabel Bonig, presidenta del PP autonòmic i diputada, es va atrevir a dir en eixa reunió en un bar, amb escassos assistents locals i molts forasters, que era "incoherent" la postura de l’alcalde Jordi Joan perquè havia votat en contra d’una proposta del PP sobre l’IES Jaume II el Just.

Això ja es va aclarir en un plenari. Ho va dir la portaveu del PP de Tavernes, que desconeix i no s’assabenta ( ni vol assabentar-se) dels procediments administratius i plenari darrere plenari la "pifia",  i se li pot deixar passar. 

Però que ho diga toda una diputada, presidenta autonòmica del PP i damunt ex alcaldessa de la Vall d’Uixo i ex Consellera d’Infraestructures...  què voleu que us diguem, amics lectors/es? Plorem o ens riguem? 

Na Isabel Bonig sap o hauria de saber que una esmena que comporte augment de despesa en el pressupost de la Generalitat, ha d’anar acompanyada d’una proposta de minoració pel mateix valor d'una altra partida. I li direm a la seua portaveu que, en el pressupost municipal,  és igual.

En poques paraules ¿d’on pensava el PP traure els diners, de quina partida del pressupost de la Generalitat?. Per què això no ho van dir. I tot és una simple qüestió comptable que sembla no han entès: lleve d'ací i pose allí.  I els pressupostos continuen quadrats. Com cal. I damunt amb una línia nominativa per a un institut sense projecte, sense aprovació del projecte i sense licitació.


En eixes condicions, Na Isabel Bonig, ¿com vol que Compromís li vote a favor la proposta? Ni Compromís ni la resta de partits, que també li la varen rebutjar.  ¿Com li anaven a aprovar al PP una proposta de reforma de l’IES Jaume II el Just si no té redactat, ni aprovat, ni licitat el projecte. I damunt, una proposta fantasma amb consignació de 0 (zero) euros per executar-la. 

Tot això no ho va dir dimecres. No ho va explicar. Li va tirar la culpa a l'alcalde de tot i es va quedar més tranquil·la que el sol de migdia: I va enganyar els vallers i valleres.

Miren vostés dos,  Na Isabel Bonig i Na portaveu del PP de Tavernes: si s’hagueren preocupat els 20 anys que estaren al front de la Generalitat, repetim,  si s’haguessen preocupat en redactar un projecte, potser ara estaríem parlant d’inici d’obres o altres coses.

El PP no va fer res, no va moure un dit per l’institut, com tampoc no ha fet ni ha mogut un dit pel projecte del riu Vaca, tot tindre projecte, aprovat i licitat;  o per la platja de la Goleta, per millorar l’estació, per eliminar el punt negre del Massalari.

En el cas de l’institut, mire la portada i el titular del Levante-EMV que té dalt. Ho deixa ben clar, no?  Doncs ja ho sap. No ens conte més històries i quan vinga a Tavernes no ens diga més mentires.

No hi ha institut nou per la desídia i desinterès dels anteriors governs

És una història massa coneguda a Tavernes que la desídia dels anteriors governs, tant a Tavernes com a la Generalitat del PP, és el motiu perquè l’IES Jaume II el Just estiga com està.

El govern de Compromís s’ha afegit al programa Edificant de la Conselleria d’Educació.  La Generalitat ha adquirit el compromís de reformar totalment el centre, de nova planta perquè serà la millor manera de complir la normativa quan a instal·lacions, accessibilitat i altres pròpies d'un centre educatiu.

Hem viscut durant 20 anys promeses no complides, o siga mentires del seu partit. S’han estat burlant de Tavernes, com s’han burlat amb el  projecte del riu Vaca, en la circumval·lació, en la nova depuradora, en la subestació d’El Golfo… Ne podem posar més, moltes més, en un parell d'exemples de com actuaven ho té bé.


I ací una completa i detallada explicació en video que se li va fer en el plenari a la seua portaveu que, malgrat tot, continua sense assabentar-se.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nomes cal posar al google el nom de esta senyora i ajuntament la la vall duixo i llegir les noticies q ixen.
Despres cadascu q traga les seues conclusions