L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 21 de febrer del 2018

Xerrada sobre diabetis dins de la "Setmana de la Salut" per a la gent gran


El doctor José Manuel Soler, coordinador del Centre de Salut de Tavernes, va impartir una xerrada  sobre la diabetis. Una xerrada molt amena on va destacar la importància de recuperar la dieta mediterrània i realitzar almenys una horeta d'exercici cardiovascular al dia. 

El doctor va remarcar que som uns privilegiats per viure en una terra amb aquest clima tan bo i el poder gaudir d'hàbits saludables durant tot l'any. La diabetis està associada a factors com la hipertensió, el sobrepès i l'obesitat, el sedentarisme i l'estrès, entre d'altres,  amb la qual cosa en molts casos cal adoptar  un estil de vida saludable i  n'hi ha prou per corregir o reduir els riscos de patir la malaltia. 


La diabetis és una malaltia bastant greu i que pateix un alt index poblacional. La millor manera de prevenir-la passa per canviar els nostres costums, amb la qual cosa també millora la nostra qualitat de vida.