L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de febrer del 2018

Vosté ara pot assaborir l'essència i l'esperit de Tavernes


L’Ajuntament de Tavernes ha deixat molt fàcil el poder assaborir l'essència de la nostra ciutat a través de la gastronomia que, desenvolupada a través dels segles i prenent com a base la gastronomia romana i àrab, ha arribat als nostres dies formant part dels plats típics locals.

I que vosté puga assaborir Tavernes és el desig del govern de Compromís que, a través de la publicació de la Regidoria de Turisme, li ofereix un tast de la gastronomia local i els plats més representatius de la nostra cuina mitjançant una guia "Assaborint Tavernes" que es presenta en valencià, castellà i anglés com a eina de promoció turística.

El govern de Compromís ha preparat la primera publicació per al turisme dedicada exclusivament a la gastronomia. Una guia on es posa de relleu la riquesa dels plats i la qualitat dels ingredients de Tavernes, amb un protagonisme que es vol compartit amb el sector de la restauració a Tavernes, un sector essencial per a la valorització de l’oferta turística de la ciutat.

La publicació recull una sèrie de plats representatius de la ciutat i de l’oferta variada que els restaurants tenen en les seues cartes. Els mateixos restaurants són qui presenten el plat i proposen una breu guia d’elaboració, a mode de recepta.

Josep Llàcer, regidor de Turisme, ha destacat que “Assaborint Tavernes" "és un fruit més del treball del govern municipal de Compromís per posar en valor, en tots els àmbits,  l’oferta de la ciutat i desestacionalitzar el turisme”.

Cal remarcar que, com a complement a l'oferta gastronòmica, la guia destaca alguns dels indrets i punts d’interés més importants de Tavernes, com ara la cova del Bolomor, la torre de guaita, les platges o l’oferta en senderisme i festivals de què disposa la ciutat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pensava que era una APP.
Crec que seria una bona manera d'arribar a la gent i de donar a coneixer tant el poble així com la gastronomia, llocs per a visitar, programació d'actes festius, etc.