L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dilluns, 12 de febrer de 2018

Tavernes inverteix 50.000 euros en la remodelació i solucio de problemes de la plaça Fahd Ben Abdelaliz, a la platja



El govern de Compromís ha invertit 50.000 euros de fons propis en la remodelació de la plaça Fahd Ben Abdelaliz, a la platja de Tavernes.

El projecte aporta a una zona de gran afluència turística un nou espai verd i d’esbarjo millor condicionat. Les obres,  com podeu vore, estan acabades i han servit per ampliar la zona del parc infantil i la zona de descans.


La plaça Fahd Ben Abdelaliz a la platja era un dels espais on els anteriors governs no havien actuat i estava deteriorat i ben poc condicionat. El govern de Compromís ha  remodelat íntegrament la plaça i ha reorganitzat els espais per tal de fer-los més aptes i més segurs. També s’han recuperat la zona de jocs infantil, que ha guanyat en espai i en qualitat amb la instal·lació d’un nou paviment bla de seguretat de gespa artificial. 

Un projecte amb problemes per estar la plaza en zona reomplida

Les obres de remodelació s’havien d’iniciar l’any passat i estar acabades a finals de juny, però han patit un endarreriment que expliquem a continuació.


El projecte inicial aprovat pel govern de Compromís contemplava invertir 30.000 euros. En iniciar les obres es va comprovar que la plaça estava damunt d’un terreny inestable, construïda damunt d’un antic sequiol o bassa de reg, que s’hauria reomplit  ja fa més de 30 anys quan l’inici de la urbanització de la platja.

El terreny reomplit havia cedit. Davant d’això es podia construir damunt o donar una solució al problema. I el govern de Compromís va decidir solucionar-ho amb la redacció d’un nou projecte que modificava i millorava l’anterior. Això va suposar suplementar amb uns altres 23.000 euros, amb la qual cosa el projecte ha representat una inversió de més de 50.000 euros.


L’alcalde Jordi Joan ho va explicar en un plenari passat i nosaltres ho vam dir en una noticia anterior. L’alcalde explicava que “es podia haver executat el projecte inicial i deixar una obra mal acabada, però el govern de Compromís va preferir fer una millora general que remodela tota la plaça i també canviava la il·luminació a la plaça. En conjunt, serà una bona plaça on els menuts podran gaudir amb els jocs que s’anaven a instal·lar”. Ara ja estan muntats i els podeu vore a les fotografies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrieu aprofitar la remodelació i canviar-li el nom a la plaça.
No sé que pinta el nom d'un rei saudita al nostre poble. Un rei tirà, autoritari, fanàtic i intolerant com tots els de la seua nissaga.
Supose que algú pensaria que posant eixe nom aconseguirien inversions i petrodolars a tort i a dret.
Al capdavall, ni això.
És hora de fer net....

Anònim ha dit...

Se li va posar eixe nom per les ajudes donades al nostre poble en la pantanà de 1982. L'unic que es va recordar de Tavernes,