L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de febrer del 2018

ACTUALITZAT: Si no el poguereu vore... us oferim el video de la 2 de TVE sobre la cova de Bolomor


El programa "Arqueomania" de la 2 de TVE va emetre el passat dissabte un reportatge sobre la Cova de Bolomor. Un resum curt, però bastant interessant, sobre el nostre jaciment, un dels més importants d'Europa com es diu al reportatge sobre tot quan a datació de l'ús del foc per l'home.

Si se'l vau perdre, ara és el moment de poder gaudir del reportatge i de les explicacions de la mà dels dos codirectors Josep Fernández i Pablo Sañudo.

PD: Davant un comentari rebut d'eixos que se'n diuen "amb mala fel", hem d'aclarir que el retall del vídeo publicat no l'hem fet nosaltres, ni sabem qui n'és l'autor. Ens l'han enviat, com tantes altres coses ens envien perquè les publiquem, i ho hem fet. 

Mai hem dit que siga nostre el treball, com si fem altres vegades indicant:  elaboració pròpia.

Acusacions com la que ens fan anònimament de que ens aprofitem del treball d'un altre, estan fora de lloc i més en aquests cas, quan l'únic objectiu ha estat facilitar als nostres lectors/es que no visionaren el programa el coneixement del reportatge, i més quan simplement era seguir la línia d'informar, tal com ho férem per dues vegades de l'emissió del programa. 

Molts pocs es van ocupar la setmana passada d'informar, però tanmateix nosaltres sí que hem vist en grups de whatsApp de Tavernes còpies textuals de la noticia que nosaltres publicarem i hem de dir que no ens ho hem pres malament, més bé al contrari: Tot el que siga informar i posar en valor el nostre jaciment, benvingut siga!

De tota manera si l'autor del retall del vídeo emés per la 2 de TVE vol que citem l'autoria del muntatge, només cal que ens ho diga. I de bestreta li 'agraïm el treball fet.