L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de febrer del 2018

Les falles celebren la Cavalcada del Ninot



Falla Prado

Les falles de Tavernes han celebrat aquesta vesprada la "Cavalcada del Ninot" i com sempre, amb un immillorable ambient i gran alegria als carrers. Molt bona vesprada quan a l’oratge, a pesar que tots els pronòstics anunciaven fins i tot pluja, i el sol que ha lluït durant el dia ha fet que milers  des veïns hagen eixit al carrer a gaudir de la festa fallera.

La cavalcada  ha començat des del Poliesportiu Municipal a l'hora anunciada i s’ha viscut amb alegria, animació i bon ambient. Tot un èxit per l’acte que organitza la Federació de Falles.

Falla la Via
L'acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, de la fallera Major de Tavernes Begoña Bononad, del president de la FDFJLF Carles Merenciano, del vicepresident Juanjo Muñoz, i de les falleres de la cort d'honor.

Falla Cambro
La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha valorat “la implicació i esforç que han dut a terme les sis comissions de falles de Tavernes per tal d’aconseguir, un any més, oferir al nostre poble una gran cavalcada amb tots els ingredients que fan d’esta fita una gran festa: unes disfresses molt treballades, unes carrosses amb molt d’encant, i la crítica local que fa les delícies dels vallers. Totes les falles han exhibit un gran nivell a la cavalcada, i el poble ho disfruta cada vegada més”.



Falla Passeig


Els temes escollits per cadascuna de les falles han estat:


Falla Prado: Tot per l’aire
Falla La Via: Els pobles de la Vall
Falla Cambro: De festa en festa
Falla Passeig: La Primavera
Falla Portal de Valldigna: Malson abans de Nadal
Falla Dula: La gran invasió

Falla Portal

I els premis han estat per:


Millor disfressa infantil: Falla Prado
Millor disfressa adulta: Falla La Via
Millor comissió infantil: Falla Portal
Millor comissió adulta: Falla Passeig
Crítica local: Falla La Vía
Millor carrossa: Falla Prado
Millor cavalcada: Falla Cambro


L’enhorabona a les guanyadores, i a totes les falles pel nivell extraordinari.


Falla La Dula
Un any més cal lloar el treball artesà i l’enginy de totes les comissions tant a l’hora de triar el tema de les comparses, com la confecció de vestits i carrosses, com bé podeu observar en les fotografies (segons l'ordre de desfilada) que acompanyen la noticia.