L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de febrer del 2018

L'alcalde de Simijaca (Colombia) visita Tavernes per conéixer les polítiques de desenvolupament local valler

 
Tavernes ha rebut avui la visita de l’alcalde de la ciutat colombiana de Simijaca, Germán Leónidas Rodrigues, que ha vingut a la nostra ciutat en visita oficial acompanyat pel regidor de promoció econòmica de Simijaca, Miguel Reina, per tal de conéixer de primera mà les polítiques de desenvolupament local dutes a terme a la nostra ciutat.

L’alcalde de Simijaca ha estat rebut a l’Ajuntament per Jordi Joan, alcalde de Tavernes amb qui ha conversat sobre les experiències del govern municipal de la nostra ciutat quant a promoció econòmica, turística i cultural de la ciutat. 
 

L’objecte de la visita ha estat compartir idees i experiències per a dur endavant polítiques positives per als municipis, experiències contrastades a un costat i l’altre de l’Atlàntic. Després, els dos alcaldes han signat un protocol de cooperació.

La visita ha continuat a la vesprada amb la visita dels alcaldes i l’equip de govern a alguns dels llocs més rellevants de la ciutat, com ara la platja, la torre de guaita, o el Llac de la Goleta. Finalment, ambdues legacions han visitat les instal·lacions de l’empresa Don Hierro per a conèixer una experiència empresarial innovadora i internacionalitzadora de la ciutat.


L’alcalde de Simijaca ha declarat estar “molt agraït per l’acollida rebuda en la ciutat”, i ha ressaltat “la posada en valor turística de Tavernes i la gran tasca en promoció econòmica i serveis socials de esta ciutat, una experiència molt enriquidora per a la nostra realitat”.

Per la seua banda, l’alcalde de Tavernes Jordi Joan ha destacat que “l’interès per les polítiques que hem dut a terme respecte el desenvolupament local per part de governants de fora del nostre àmbit d’influència és un al·licient i una mostra de treball ben fet, de la mateixa manera que compartir experiències amb altres pobles i realitats ens enriqueix i ens ajuda a governar d’una manera més encertada. La suma de les idees i polítiques ens fa gestionar d’una manera més intel·ligent”.