L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 de febrer del 2018

L'Ajuntament activa el protocol per a casos de necessitat davant l'onada de fred


L’Ajuntament de Tavernes, a través dels departaments de  Serveis Socials, Policia Local i Esports ha posat en marxa el protocol d’actuació municipal per temperatures baixes com a conseqüència de l'onada de fred que estem patint estos dies, i que, segons diuen les previsions, es prolongarà fins dimarts que ve. 

El govern de Compromís va activar ahir el protocol coincidint amb la primera jornada que els butlletins de l'oratge avisaven de la brutal davallada de temperatures, i estarà actiu fins el dilluns 12 de febrer, quan s’espera que suavitzen de nou les temperatures mínimes.

El protocol afecta sobre tot a les persones que no tinguen un sostre, que rebran una atenció especialitzada des del departament de Serveis Socials. La Policia Local, per altra banda, derivarà les persones sense sostre als centres habilitats per a donar-los recer, i patrullarà equipada amb mantes. A més, s’han habilitat unes dutxes en el camp municipal d’esports i s’hi ha previst un espai on remetre les persones afectades.

L'Ajuntament de Tavernes fa una crida al veïnat perquè, si alguna persona té o detecta alguna necessitat, cal posar-se en contacte amb la Policia Local (962 824 161), telefonar a emergències de la Comunitat Valenciana (112) o acudir a la Central de Policia Local en l’avinguda de la Valldigna, 65, per informar de la situació.