L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 11 de febrer del 2018

La fallera major, Begoña Bononad, crida els vallers a viure les falles amb harmonia, alegria, passió i pau.


Begoña Bononad, fallera major de Tavernes, junt amb l’alcalde Jordi Joan, la regidora de Festes, Encar Mifsud, el president de la Junta Local Fallera Carlos Merenciano, i la cort d’honor, van donar ahir  el tret d’eixida a les festes falleres de la ciutat amb la Crida.




La fallera major, Begoña Bononad, des del balcó de l’Ajuntament ha convidat a tots els vallers a “gaudir  de les rialles al carrer, de les rialles de menuts i majors, perquè és ací, al carrer, on es viuen estes festes que omplin d’alegria Tavernes”. La fallera major ha demanat viure les falles com cal ”amb harmonia, alegria, passió i pau”.

L’alcalde Jordi Joan, per la seua banda, ha aprofitat l’ocasió per a desitjar a tots els fallers que visquen les falles amb intensitat, i ha demanat a les falles que acullen a tots els vallers i festers que visiten els seus casals, perquè les falles siguen una festa oberta.




Les sis comissions de Tavernes amb les seues falleres majors i els presidents, així com la corporació municipal de Tavernes, han assistit a l’acte.

El món faller ha guardat un minut de silenci en memòria de Yago Pellicer, president infantil que va ser de la falla Passeig. Descanse en pau. El nostre condol a tota la família.




 Premis fallers 

En acabar la crida, s’han lliurat diversos premis promoguts des de la Federació de Falles.

Lola Palomares, de la Falla Passeig, ha rebut el premi del concurs de postals nadalenques en la categoria de 1 a 2 anys;  Irene Estruch, de la Falla Portal, en la categoria de 3 a 5 anys;  Daniela Rodrigo, també de la Falla Portal, en la categoria de 6 a 8 anys i Nerea Brines, de la Falla Prado, el premi en la categoria de 9 a 11 anys.




Pel que fa al concurs de narrativa infantil, la guanyadora en la categoria de 6 a 8 anys ha estat Aitana Felis, de la Falla Portal;  Paula Palomares, de la Falla Portal ha guanyat en la categoria de 9 a 11 anys i, finalment, Estrella Peris, de la Falla La Via, ha guanyat el premi en la categoria de 12 a 14 anys.

L’article de llibret faller guanyador del premi Lletra d’Or, ha estat “Quan la tecnologia repara la natura” d’Amparo Albacete, de la Falla Portal de Valldigna. 




Finalment, la parella formada per Jose Antonio Martínez i Justo Grau, de la Falla Cambro, han rebut el primer premi del concurs de truc. Maria Chulio i Jéssica Talens, de la falla La Via han rebut el segon premi.

 La crida ha finalitzat amb un castell de focs artificials al passeig País Valencià.