L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de febrer del 2018

Els joves del projecte "T'Avalem 20017-18" milloren l'enjardinat de l'Avinguda de Malta





Els vint joves de Tavernes que participen en el projecte “T’Avalem 2017/18”  denominat  “Millora i revalorització d’espais públics i urbans” van iniciar ahir la millora de l’espai urbà enjardinat de l’Avinguda de Malta.

Els treballs consisteixen en una neteja general de brosses del terrenys, la preparació del mateix amb un aplanament del terra, la col·locació d’una tela asfàltica i al damunt la col·locació d’una capa de pedra menuda. L’objectiu és evitar que la terra s’arrossegue fins el carrer amb motiu de pluges i el naixement de males herbes, al temps que propiciar un canvi d’imatge de la zona. 


Els treballs els duen a cap els alumnes de “T’Avalem” un projecte mixt d’ocupació i formació que té per objecte millorar l’ocupabilitat de persones joves aturades, entre els 16 anys i els 30.

Aquestes persones s’han estat formant en l’àrea de jardineria, primer de manera teòrica i després en la pràctica d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.  Durant tot aquests temps els alumnes han realitzat obres d’interès general i social que, junt a la formació professional ocupacional rebuda, els proporciona qualificació professional i afavorirà la seua inserció laboral.


Recordem que dins d'aquest projecte i com a pràctiques, els joves participants han actuat al Parc del Vents en la zona de petanca, a la zona de la Dula, a la Sangonera, han fet  la senyalització de la senda de les Creus i tasques de repoblació forestal a les nostres muntanyes, amb plantació d'arbres en la zones cremades, entre moltes altres actuacions.

Elaboració pròpia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Passara com en el prado comarcal els xiquets s'ho passaran bomba escampant les pedretes i els pares ni mu

Anònim ha dit...

No deuries de generalitzar...