L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de febrer del 2018

El Racó de la Perrera ja està net de trastos i altres deixalles abocades incívicament per alguns veïns


Aquest és l'aspecte, el de la fotografia de dalt,  que presentava avui el lloc del Raco de la Perrera on ahir va haver d'actuar la retroexcavadora de la brigada agrària de l’Ajuntament per arreplegar els trastos vells, tal era la quantitat que hi havia acumulada.

La fotografia de davall ens ofereix quina era la situació fins ahir abans de l'operació de neteja. Una operació que, no cal ni dir-ho, comporta despeses per a l'Ajuntament que, no ho oblideu, paguem tots els veïns i veïnes de la ciutat.

Així estava el mateix lloc ahir
Recordem que deixar els trastos en qualsevol lloc o barranc, com va passar temps arrere en el barranc de l'Ull de Bou, a més d'una mostra d'incivisme és un atac al medi ambient perquè moltes de les deixalles presenten un alt grau d'elements contaminants.

Recordem també que l’Ajuntament de Tavernes ofereix un servei gratuït que arreplega tots els trastos de les cases. Només cal avisar a l'Ajuntament perquè hi passe, i us confirmaran el dia i l'hora en que haure de deixar-los a la porta de les cases que els operaris passaran.