L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 de febrer del 2018

Diumenge se inicia el Festival Internacional de Música "Tavernes en Cambra"


Diumenge, 11 de febrer, s’inicia el Festival internacional de Música “Tavernes en Cambra” a la Casa de la Cultura amb un primer concert a les 12 de migdia dins del cicle ““Joves intèrprets de la Comunitat Valenciana “.

El festival és una nova iniciativa a la nostra ciutat que posa en valor la riquesa de la música, com a expressió d’emocions i enriquiment del bagatge cultural. En el concert del diumenge, hi intervindran joves talents musicals de Tavernes i altres poblacions, majorment entre 11 i 14 anys. 

Els protagonistes d’aquesta primera cita musical seran:  Quim Pascual Egea, Guillem Fons Vercher, Ausiàs Parejo Calabuig, Marc Ferrando Enguix, Gala Verdú Peris, Iago Chover Ventura, Marc Grau Donet, Joan Chover Melo, Anna Estornell Sala, Izan Llinares Castelló, Bea Ramírez Enguix i Marc Felis Candela., que serán los protagonistas de esta primera cita musical.

El festival “Tavernes en Cambra”  se celebrarà a la Casa de la Cultura entre aquest diumenge i fins el 28 d’abril amb la següent programació:

11 Febrer:   Concert joves intèrprets de la comunitat Valenciana.   12.00h
24 Febrer:   Julia Romero amb el quartet de corda “Nel cuore”        20.00h
24 Març:     Joaquin Palomares i l’Orquestra “Le Muse  Italiane        20.00h
14 Abril:     Alessia Martegiani & Maurizio Di Fulvio ( veu i guitarra)     20.00h
28 Abril:      Wilfried Strehle, solista de viola de la  Berliner Philarmoniker actuarà amb el pianista Carlos Apellaniz      20.00h