L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de febrer del 2018

Demà se celebra el X Gran Fons Valldigna amb recorregut per Tavernes, Benifairó i Simat




Demà es disputa el X Gran Fons de la Valldigna, amb un recorregut de 15 quilòmetres i eixida i meta a la nostra ciutat, després de recórrer les localitat de Benifairó, Simat i Tavernes.

L’eixida s’ha anunciat a partir de les 10 hores amb inscripcions en www.mychip.es i www.calavalldigna.com  però també estarà oberta la inscripció entre les 8 hores i les 9’45 en el lloc d’inici de la cursa.

La cursa ha establert premis en metàl·lic als tres primers i tres primeres classificades de la general:

1r home i 1a dona: 75 €.
2n home i 2a dona: 50 €.
3r home i 3a dona: 25 €.

Els trofeus per categoria i locals no s'acumulen. Són locals els nascuts a les poblacions de la Valldigna (suposem que els de Barx també, encara que el terme no estiga dins el trajecte per motius de quilometratge de recorregut)