L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de febrer del 2018

De nou avui ens arriba la pluja i el fred, que es notarà més demà divendres



Sembla ser que l’hivern vol fer-se notar després d’un inici calorós, i al període de “gota freda” que vam patir fa uns dies, ara de nou arriba la pluja i el fred al territori valencià.

Segons AEMET, els cels d'avui dijous, 1 de febrer, estaran “nuvolats o coberts”, amb pluges, inicialment "dèbils i ocasionals” que aniran augmentant en intensitat tal com avance el dia i principalment en les comarques de la Safor i les Marines. Es produiran sobre tot a partir de la vesprada i fins a la matinada de divendres, amb tendència a disminuir. De fet, Tavernes presenta per a la vesprada i nit d’avui probabilitats de pluja sobre el 100% i a la matinada de divendres un 55%..

Les temperatures baixaran en tot el territori, principalment les màximes. També la cota de neu al territori valencià començarà una davallada fins situar-se al final del dia en els 600 metres, però no cal ni dir que es prou difícil que n’aparega a les muntanyes que ens envolten.

Els veïns de Tavernes notarem la baixada general de les temperatures i mentre que en el cas de les màximes se situaran al voltant de 15/16º C i aquesta pròxima nit de dijous i fins la matinada de divendres s’esperen valors sobre els 5º, però la sensació tèrmica  farà que les notem més baixes.

El divendres les pluges seran més dèbils, i en tindrem les fins a les primeres hores de la vesprada, quan aniran desapareixent i, fins i tot, encara es podrà vore el sol.

Els termòmetres continuaran amb tendència cap avall, i a Tavernes estaran entre els 3ºC la mínima i els 14ºC la màxima, molt semblants a la resta de la Safor-Valldigna.  A la resta del País Valencià hi haurà zones de l’interior amb mínimes per sota zero. Així localitats com Xàtiva poden tindre 1º C, però comarques com la Plana d’Utiel pot vore aparèixer de nou la neu i assolir temperatures de 0º la matinada de divendres, però amb una sensació tèrmica de -6ºC.

Elaboració a partir de la informació d'AEMET