L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de febrer del 2018

Canvis de sentit de circulació en diversos carrers de la ciutat





L’Ajuntament de Tavernes ha informat dels canvis de sentit en la circulació dels carrers Mare de Desemparats, Alacant i Pintor Sorolla a partir del dissabte pròxim, dia 3 de febrer. Els carrers esmentats estaran senyalitzats de manera diferent, per la qual cosa caldrà estar atents als senyals.


Els treballs de millora duts a cap pel govern de Compromís en aquesta zona, en especial en el Carrer la Barca,Carrer Mitjagalta i Salmeron, faciliten l’accés a la zona nord i també a la sud de la població i han obligat a aquests canvis, per la qual cosa es demana a la ciutadania que no circulen de memòria, sinó que posen atenció a la nova senyalització per a evitar accidents.

Carrer Mare de Déu dels Desemparats: el canvi de sentit permetrà un accés més ràpid i curt als carrers Alacant, Sant Antoni i Calvari des del carrer la Barca.

Carrer Alacant: el canvi ve obligat pel canvi de sentit del carrer Mare de Déu dels Desemparats per donar una exida més directa a la carretera i part alta de la població.

Pintor Sorolla: el canvi facilitarà l’eixida més directa a l’avinguda de les Germanies i ajudarà a evitar embussos de trànsit al carrer Mestre Serrano.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un planet amb flexetes als carrers amb nou sentit de circulació serua MOLT practic i mez visual. Gràcies