L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de febrer del 2018

Aquest cap de setmana s'espera un nou periode de pluges.


El bon temps d'avui canviarà prompte i dissabte sembla ser que tornarà a ploure en tota la província de València per l'entrada d'un front amb vent del nord que, a més de fer que baixen  les temperatures ens portarà un nou episodi de precipitacions, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). 

Demà divendres tindrem les primeres nuvolades però les previsions indiquen  que a la Safor-Valldigna serà el dissabte i més cap a la vesprada quan comence a ploure, amb unes pluges que poden durar fins al  dimarts que ve.

Demà divendres s'anuncien cels amb núvols de tipus alt, que no duran precipitacions, tot el màxim alguns ruixats febles i ocasionals a les comarques de l'interior però ja a la vesprada. Les temperatures sense canvis, un poc de baixada de les màximes descendiran respecte avui dijous, que han estat més suaus  gràcies al vent càlid del sud i de l'oest. 

Dissabte pel matí a la nostra zona s'espera pluja amb un 25% de probabilitat pel matí. A partir del  migdia del dissabte, el cel estarà més tapat i hi haurà fins el 70 % de possible pluja, que continuarà  diumenge i dilluns. Hi haurà també un descens de temperatures màximes.

Serà diumenge quan a la Safor-Valldigna tindrem més probabilitat de pluja, sobretot a la vesprada i la nit i primeres hores del dilluns, però talment com avance el dia tindrem possibles episodis de sol i núvols.

Elaboració pròpia a partir de les dades AEMET