L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de gener del 2018

Polítics de Compromís, entre ells l'alcalde Jordi Joan, es reuneixen amb responsables de la Federació de Bandes



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, dins de les seues tasques com a diputat i conjuntament amb el diputat al congrés Joan Baldoví i els diputats a Corts Graciela Ferrer, Josep Nadal s’ha reunit amb el president i sotspresident de les Societats Musicals valencianes.

La reunió ha servit perquè els polítics de Compromís coneguen de primera mà la problemàtica actual de la Federació de Societats Musicals Valencianes així com els objectius de l’entitat, on cal destacar la importància del projecte social, educatiu i cultural de tot el moviment associatiu que formen les bandes de música.

Actualment la Federació de Societats Musicals està integrada per 547 societats musicals amb 40.000 músics (el 50 % del total espanyol), 60.000 alumnes de les escoles de música, 4.000 professors, 5.000 directius i més de 200.000 socis.