L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de gener del 2018

La zona urbana del Festivern ja és neta



 
La darrer actuació en l'envelat del Festivern era el senyal perquè, un any més, tot un exèrcit de màquines i homes substituïren les notes musicals d'inici de l’any nou per un soroll de mànegues i màquines de neteja.

És “l’exercit” de l'empresa FCC, concessionària de la neteja, que actua amb la disciplina i efectivitat d’un exèrcit ben entrenat. Enguany s’ha complert el ritus que vivim des de fa set anys: encara no era de dia clar, encara és podien vore pels carrers de Tavernes veïns/es i festiverners/es i començava la tasca de neteja en les zones urbanes més concorregudes perquè havien acollit esdeveniments musicals.


Las tasques primeres han estat dirigides a endreçar com cal la zona dels voltants del Festivern, o siga la gran esplanada de l'Avinguda de les Corts Valencianes, els carrers que envolten el CEIP Alfàndec i zones de l'esportiu, i tot el passeig Colom.


Dins de la ciutat l’actuació principal ha estat en la Plaça Major, on ahir molts veïns celebraven l'arribada del 2018 en la festa muntada en l’envelat instal·lat per l’Ajuntament.


Al llarg del dia s’actuarà  en la resta de la ciutat, seguint una planificació d'actuació de neteja que, atenció, com és costum de sempre, continuarà els pròxims dies per tota la ciutat.  En allò que fa referència al Festivern a partir de demà la neteja se centrarà en les zones d'acampada, només s’aixeque el campament i els campistes tornen a casa. 

Elaboració  pròpia

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor, el carrer Corts Valencianes i la plaça de la república de Malta també es zona Festivern i mai es recordeu dr nosaltres.

Per favor, a qui corresponga, que envie els equips de neteja que està la plaça i el carrer ple de botelles, de litrones i de borses de fem.

No es una critica, simplement es que l'any passat varen tardar dos dies i amb l'aire que fa acabarà tota la basura dins del riu.

Gràcies

Anònim ha dit...

Per favor, al Carrer Mestre Sansaloni i als voltants també és zona del festivern,i també fa falta que envieu els equips de neteja.Gràcies

Anònim ha dit...

Ahir era festa i soles treballaven fins migdia per fer la part mes grossa de tota la festa de la nit. Ja acabaran i ho deixaran tot arreglat hui.

Anònim ha dit...

paralelament al pabello del futbol hi han moltes valles tirades i en mig del carrer....porqueria per terra...restes de menjar, hia de tot menys que esta net.....i evidentment en les zones d acampada hi ha molta merda que degut al aire tot vola x tant no esta tant net no....estem a dia 2 de nit....vorem dema si acaben en la neteja de tot el que sa embrutat....