L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de gener del 2018

La cavalcada dels Reis d’Orient s’amplia i guanya en participació. Demà matí Ses Majestats visitaran la platja.




Els Reis d’Orient arriben un any més a Tavernes i enguany ho fan amb més participació i més activitats. Així, demà la ciutat acollirà activitats durant tota la jornada per a grans i xiquets, i pensades tant per als vallers que resideixen a la platja com a la ciutat.

Els actes s’inicien aquesta vesprada, quan a partir de les 17:00 hores i fins a les 20:00 hores, els emissaris reials saludaran tots els xiquets i xiquetes i recolliran les cartes per als Reis d’Orient. Hi haurà animació infantil, castells inflables, taller de cartes als Reis d’Orient i moltes altres activitats.


Demà dia 5 de gener 

L’agenda per a demà divendres resulta molt atapeïda per als Reis d’Orient i començarà amb la visita de Ses Majestats als centres residencials de majors. A les 12:30 acudiran a l’escola infantil de la platja on atendran tots els xiquets que vulguen audiència amb Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquestes activitats tenen per objectiu desestacionalitzar el turisme i donar l’oportunitat als més menuts d’estar més prop de Melcior, Gaspar i Baltasar.

De vesprada els reis acudiran a la ciutat per participar en la tradicional cavalcada que acabarà en el balcó de l’ajuntament. A les 18:00 començarà la desfilada des del passeig Colon, amb el tradicional recorregut pel Prado, carrer València, carrer Major i fer cap a la Plaça Major, on Ses Majestats s’adreçaran a tots els assistents des del balcó del consistori i rebran la clau de la ciutat, eixa clau màgica que obri els panys de totes les cases per poder deixar-los els joguets.

No cal ni dir que els Reis d’Orient estaran acompanyats al seu pas pels carrers de Tavernes per un seguici important de personatges infantils que s’han volgut sumar a la festa i que faran les delícies dels menuts.