L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 7 de gener del 2018

El programa Incorpora't ha facilitat treball a 40 vallers




L’aposta del govern municipal de Compromís per alternatives que facen possible la recuperació de l’ocupació i que veïns de Tavernes tinguen altres possibilitats de trobar un treball s'han fet realitat amb programes com “Incorpora’t”.

“Incorpora’t” és un programa d’inserció sociolaboral que ofereix itineraris personalitzats a molts vallers i que ha estat finançat amb 150.000 euros provinents de fons europeus. Gràcies al programa, que ha atés més de 400 vallers amb un pla personalitzat a 176, un total de 40 persones han trobat treball, 8 han millorat la seua ocupació i uns altres 24 han aconseguit altres fonts d’ingressos.

Les dades foren donades a conèixer en l’acte de clausura del programa i al respecte la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, va recordar que va costar molt d’esforç aconseguir el programa, però ha estat un esforç molt gratificant, alhora que assenyalava la voluntat del govern municipal de Compromís de tornar-los a sol·licitar perquè és un programa que funciona i cal a Tavernes, com han demostrat els resultats.

Tavernes va ser una de les 14 localitats beneficiades del programa “Incorpora’t” després de ser escollida per la Conselleria d'entre un  total de 134 sol·licituds presentades, gràcies al bon programa de treball i al projecte presentat per l’equip de professionals de la regidoria de Serveis Socials  que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola. 


El programa valler es va iniciar el passat juliol i s’ha desenvolupat fins a final del 2017 dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020  i ha estat dirigit als col·lectius més vulnerables i a persones en risc d'exclusió social, principalment de les barriades de Cantalot i Divina Aurora.

L'objectiu principal del programa “Incorpora’t” ha estat desenvolupar  itineraris d’inserció sociolaboral mitjançant l’orientació, assessorament, formació i acompanyament entre els persones i el mercat laboral.  La inversió de recursos en col·lectius socials que presenten dificultats d’accés al món laboral, intenta reduir l’exclusió social que provoca l’atur.

Elaboració pròpia