L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de gener del 2018

El Club Ciclista la Valldigna celebra el 40 aniversari amb un homenatge als presidents del club


El Club Ciclista la Valldigna ha celebrat el 40 aniversari de la seua fundació amb un dinar de germanor celebrat al restaurant del Club de Tenis de la ciutat, i que va servir per a retre un homenatge als presidents que han dirigit l'entitat en aquests 40 anys. L'acte va comptar amb la presència de les autoritats municipals i representants de la Federació de Ciclisme Valenciana.


El lliurament de reconeixements el va efectuar l'alcalde Jordi Joan i el regidor d'Esports, Josep Llácer. Les plaques foren lliurades lliurats a Ramon Barres, Emilio Carbó en nom de Jesús Carbó (qepd), Salvador Vidal "Parra", Enrique Penadés, Joan E. Alberola i a l'actual president Ismael Plancha. Menció especial van rebre Salvador Talens per la gran tasca realitzada durant anys a les escoles, Salvador Fons i Fernando Juan Escrihuela. L'entitat va oferir unes plaques commemoratives a l'Ajuntament de la ciutat i a la Federació Valenciana.


En conjunt va ser un acte molt emotiu, sobre tot per als socis fundadors que hi assistiren i que indicaven que no hagueren pogut pensar que al cap de temps el club estiguera en el punt on ara es troba i totalment consolidat, com demostrava els alumnes de l'escola que eren presents, acompanyats dels pares i les mares.

En el punt dels parlaments va intervindre l'alcalde que a més de felicitar al club per la tasca feta, els va prometre un increment del 10% en la subvenció que ja es farà efectiva enguany i una aportació extra per als equipaments que es faran amb motiu del 40 aniversari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'ha agradat el reportatge, molt ben explicat i més que res per les fotos i també que s'en recordeu i heu posat els noms dels presidents. Moltes gràcies per la informació.