L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de desembre del 2017

Tavernes rep la visita del Director General de Comerç i Consum

El Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, acompanyat pel regidor de Comerç, Josep Llàcer, la regidora Serveis Públics, Llum Sansaloni, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i el regidor de Modernització, Enrique Chofre, ha visitat avui de matí Tavernes  per tal de conèixer de primera mà la realitat dels comerços de la ciutat.

Les autoritats han visitat el Marcat Municipal,  on el Director General de Comerç i Consum ha tingut ocasió de conversar amb els tenders i degustar algunes de les especialitats dels distints llocs del mercat. 
El president de l’Associació de Mercaders del Mercat Municipal de Tavernes de la Valldigna, Salvador Ausina, i el president de l’Associació Valenciana de Mercaders, Cayetano De Haros, han acompanyat la comitiva a l’arribada al Mercat Municipal i el Mercat al carrer, i s’han apropat a saludar els comerciants de les parades. 

El director general, Natxo Costa, ha significat la importància que per a la vida i els arrels dels barris i pobles de la Comunitat Valenciana tenen els mercats municipals i el comerç local. "Seguint el mandat del Pacte del Botànic, la nostra obligació passa per defensar el comerç de proximitat, cosa que fem dia a dia amb ajudes, col·laboració i assessorament".
Una vegada en el consistori de Tavernes, Natxo Costa s’ha reunit amb part de l’equip de govern i l’Associació de Comerciants de Tavernes de la Valldigna per tal d’escoltar els temes d’interès i les problemàtiques a las que s’enfronten en el seu dia a dia, així com d’exposar-los les distintes línies de col·laboració que en estos moments està impulsant la Conselleria d’Economia de la Generalitat Valenciana.