L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 30 de desembre del 2017

I de bon matí i abans que la gent s’alce.... tot net!!




Ningú no nega que quan hi ha esdeveniments que impliquen la presència de molta gent les deixalles enmig la via pública augmenten de manera proporcional als assistents. Això passa sempre en qualsevol festa al carrer, passa a festes del poble, passa a falles i, com no passa, en el Festivern.

 
Ningú ho dubta: el Festivern és l’esdeveniment que reuneix més gent a Tavernes, a més dels habitants habituals. Enguany, si fa no fa, caldrà esperar sobre els 10.000 festiverners i festiverneres. I les deixalles es noten, sobre tot al voltant dels llocs dels concerts.

  
Però allò que importa realment és si els serveis de neteja són ràpids, eficaços i actuen de manera que, quan la ciutat es desperta i comença l’activitat diària, tot ha tornat a la normalitat i res es nota. Els servei de neteja de Tavernes ja treballava quan el sol matiner s’assomava per l’Ombria per aconseguir unes vies públiques netes i endreçades. Les fotos parlen per elles mateixes.


I això és el que ha passat aquest matí, i el que passarà demà i passarà despús-demà, el dia 1 de gener pel mati, quan el Festivern 2017 siga ja història: un treball eficaç del servei de neteja de Tavernes, com pot comprovar qualsevol que s’acoste a la zona de l’Alfàndec, com hem fet nosaltres.

Elaboració pròpia