L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 31 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: Anit va ser la primera gran nit de concerts

 


Primera gran nit de concerts en l’envelat del Festivern amb un ambient indescriptible i que cal viure-la per comprovar i entendre què és avui dia el festival i que ja anuncia el que serà, avui per la nit, la gran festa per acomiadar el 2017 i rebre el nou any 2018, cosa que es farà amb una gran selecció musical com podeu consultar al quadre següent: 
 

 A més a més, al llarg del dia podreu assistir a:


11:00 | Torneig futbet i bàsquet. Poliesportiu
11:30 | Torneig raspall. Trinquet municipal
11:30 | Segona entraeta festivernera a la Plaça del Poliesportiu
12:30 | Finals campionats futbet, bàsquet i raspall
12:30 | Concurs Paelles a la Plaça de l’Ajuntament

13:00 | Vermut musical amb "Bandits" i "Toni de l'Hostal"
14:30 | Premis torneigs futbet, bàsquet i raspall
15:30 | Entrega premis jurat paelles

 


 No cal ni dir-ho, perquè ho podeu comprovar en les fotografies, que el recinte estava de gom a gom, tot i que la capacitat de la carpa és sense cap mena de dubte de més de 10.000 persones, amb eixes mesures que ens digueren de 95 x 40 metres. La porta principal aprofitant el bon temps regnant no s’ha tapat enguany per facilitar les entrades i eixides dels festiverners al recinte.


Ahir per la nit i matinada d’avui mateix han desfilat per l’escenari grups i cantants com “La Mdoa”, “Xavi Sarria”, “Boikot”, “Gertrudis”, “Glaukoma”, “Sense Sal”, “Candela Roots”, “Dakidarria” o “La Trocamba Macanusca”, per citar-ne alguns.


Un molt bon ambient (l’ambient festivern), bona música, complicitat total entre els solistes i els grups actuants i el públic assistents lliurat en cos i ànima a la música i, com hem dit, un avançament del que s’espera s’espera aquesta Nit de Cap d’Any, quan tots els festiverners i festiverneres ja hauran arribat a Tavernes i, si es repeteix la història de passats anys, no solament estarà ple l’envelat sinó tota la zona al voltant del mateix.


I també indicar que, talment com ja vam informar va passar ahir, els serveis de neteja estaven treballant a destall des de les primeres llums de l’alba. Objectiu: deixar tota la zona d’afecció de l’envelat neta i polida abans que la ciutat desperte i inicie la vida normal.