L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 8 de desembre del 2017

Compromís reivindica en el Senat més inversions del govern de Rajoy en l’estació de tren de Tavernes


Una nota de premsa de  Compromís Tavernes confirma que els senadors de la coalició  Carles Mulet i Jordi Navarrete han exigit al govern de Rajoy més inversions en l'estació de Tavernes. I ho han fet a través d'un conjunt de preguntes parlamentàries on s'incideix en el perill que representa l'estació vallera per als usuaris en haver de travessar les vies del tren.

Compromís ha recordat en el Senat que el tram Tavernes i Cullera  és d’una única via, de manera que els trens han d’esperar a l’estació de la Valldigna fins que es creuen el comboi d’anada i el de tornada. Això obliga las usuaris ha creuar les vies i moltes vegades han de passar per davant de la locomotora que està parada, i mirar si ve l'altre tren.

Els senadors s'han dirigit al govern de l'estat, que és el responsable de les inversions en el ferrocarril, i en les preguntes que li fan qualifiquen de “lamentable” la situació de perillositat en què es troba l’estació del tren de Tavernes, que dóna servei a tota la Valldigna i la platja. Cal recordar que les inversions les executa ADIF, l'empresa pública estatal que depén del Ministeri de Foment del govern de Rajoy.

L’alcalde de Tavernes  Jordi Joan, ha assenyalat que “no pot ser que a hores d’ara la gent estiga encara creuant vies per poder agafar un tren una cosa que, a més de donar molt mala imatge com a destinació turística, és d’una evident perillositat i negligència, pel que demanem actuacions urgents a l’estació”. 

Els senadors de Compromís s’han compromés a realitzar un seguiment d’aquest tema, proposaran si cal una compareixença al Senat i abordaran la problemàtica en la reunió sol·licitada  amb el ministeri de Foment per parlar del Pla de Rodalies valencià i la manca d’accessibilitat d’algunes estacions, entre elles la de Tavernes. 

Redacció a partir de la ndep de Compromís Tavernes