L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 1 de desembre del 2017

Competició de Futbet al Festivern 2017


La filosofia del Festivern és anar més enllà de la música, amb una aposta per una sèrie d’activitats paral·leles que reforcen un ambient positiu, així com el respecte i la proximitat entre festiverneres i festiverners.

Enguany, com altres altres anys, l'organització posa en marxa una sèrie de campionats esportius a celebrar entre el divendres 29 per la vesprada al diumenge 31 pel matí al Poliesportiu Municipal de Tavernes (en cas d’haver menys equips el torneig començaria dissabte 30 pel matí).


El nombre de jugadores o jugadors per equip es d’un mínim de 5 i un màxim de 10. Tot i això, si algun equip per alguna circumstància vol inscriure a alguna jugadora més que contacte amb els organitzadors del torneig. Hi haurà un màxim 32 equips, i en cas d’haver menys equips es farà un sorteig de classificació directa a la segona fase. Així que no tardeu en inscriure’s! 

El preu d’inscripció del torneig és de 20 euros per equip i podeu demanar la informació a 

                                          festivernfutbet@gmail.com
 
O telefonar al 655 939 655 (Guillem).




Un altre futbol és possible


El divendres 29 de desembre, a les 16:00 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes, hi ha programada la una presentació del llibre “SANKT PAULI: Un altre futbol és possible”, editat per l’editorial "Tirgre de Paper".
.
Els seus autors, l’historiador Carles Viñas i l’advocat Natxo Parra, ens acostaran a la trajectòria i filosofia del St. Pauli: a la seua manera d’entendre l’esport i el seu arrelament al barri, a la comunitat, a l’entorn quotidià. Una metàfora social d’una ciutat, Hamburg, i d’un país.

Però res és idíl·lic. Tampoc el St. Pauli, un club que transita pel futbol professional abordant les contradiccions pròpies del futbol modern actual on el negoci tot ho impregna. Victòries i derrotes es barregen amb episodis de lluites socials i reivindicacions obreres, de resistències al nazisme i manifestacions ecologistes i antinuclears. Ascensos i descensos, ocupacions d’habitatges, apoderament popular, creació de la Bundesliga, gentrificació, cultura de graderia, antiracisme, antifeixisme i antisexisme.