L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de desembre del 2017

Berenar solidari de Càritas Interparroquial

 
Cáritas Interparroquial de Tavernes va celebrar ahir per la vesprada un any més - ja en són set- el tradicional “Berenar solidari” amb l’objectiu d'aconseguir fons per a continuar les tasques humanitàries de l'entitat entre les quals està el donar suport a les famílies necessitades de Tavernes.
El berenar va tindre lloc en el Mercat Municipal que va estar molt concorregut per centenars de vallers que s'hi acostaren per participar amb l'adquisició de productes com a manera d'ajudar a l'entitat. Al llarg de la vesprada l'alcalde, Jordi Joan, i membres del govern municipal de Compromís s'hi van sumar a aquest ambient solidari, acte que va servir per també per comentar amb els responsables de l'entitat sobre la tasca que duen a cap.

Com es tradicional, les taules parades feien goig pel gran assortiment de productes, destacant els nadalencs i la confecció de bunyols. 
Càritas Interparroquial ha agraït la col·laboració desinteressada de la gent que s'ha implicat de manera generosa amb l'aportació de coques, dolços, fruita .... així com els comerços, magatzems i forns que recolzen amb les seues aportacions i a l’Ajuntament per posar al seu abast els serveis i instal·lacions municipals.