L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de novembre del 2017

Una subvenció de 198.547 euros permetrà a l'Ajuntament de Tavernes contractar persones sense treball


La gestió del govern de Compromís davant de la Conselleria d'Economia, Comerç i Sectors Productius ha aconseguit una subvenció de 198.547 euros que es destinarà a contractar 19 persones sense ocupació i per un temps mínim de 6 mesos.

Les subvencions rebudes corresponen als programes EMCORD i EMCORP de la Generalitat que subvenciona el 100% dels salaris i de la Seguretat Social de les persones contractades. Les persones interessades s'han de dirigir a l’Agència de Foment Local (Braç Treballador) del carrer Calvari 87.

Tavernes rebrà un total de 167.991 euros del pla EMCORD, que s'han de destinar a persones desocupades que, després d’un itinerari personalitzat d’inserció laboral, estan inscrites en el SERVEF com a demandants d’ocupació almenys durant 360 dies en un període de 540 dies.

La subvenció de l’EMCORP és de 30.556,18 euros i concedeix la subvenció per a la contractació de treballadors desocupats de Tavernes i executar obres i/o serveis d'interés general i social. Es destina a persones desocupades, de més de 30 anys d’edat, inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF d’ocupació de la Generalitat.

El centre Servef de Sueca s'encarregarà de fer la preselecció de candidats, preferentment entre persones que no tinguen subsidis per desocupació. Els barems de selecció els ha marcat la Conselleria d'Economia i tenen en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

L'Ajuntament ha establit les ocupacions d'administratiu, auxiliar administratiu, animador turístic, ajudant de topografia i peó d' obres públiques. 

Elaboració pròpia segons el web municipal