L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 19 de novembre del 2017

Tavernes celebra la setmana vinent el "Dia internacional contra la violència de gènere"


L'Ajuntament de Tavernes celebra la pròxima setmana el "Dia internacional contra la violència de gènere" amb un conjunt d'actes que es desenvoluparan al llarg de la setmana.

La programació s'inicia el pròxim 22, a partir de les 19'30, en la Casa de la Cultura amb una xerrada sobre "Pares i mares per la igualtat" que serà impartida per l'agent de la Policia Local Angel Palomares, agent format en la lluita contra la violència de gènere. En acabar la cantautora Eva Gómez ens oferirà el concert "Cançons de dona i terra".

El dia 23 serà el torn de la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de València, Consol Castillo, amb una xerrada sobre activitats per la igualtat.

Aquest acte servirà per llegir el manifest del "Dia internacional contra la violència de gènere" i estarà amenitzat pel grup de flauta de l'Escola de Musica Mestre Arnau, alhora que s'inaugurarà una mostra d'art del grup "L'Art de la Vall" titulat "Pinzellades de lluita".

Per al dia 24 els actes es traslladen al monestir de Santa Maria de Valldigna de Simat en un acte institucional del grup "Treballant per la igualtat" del partit judicial de Sueca, on es gaudirà de l'actuació de corals del partit judicial, Exposició d'Art de la Vall i activitats diverses. 

L'Ajuntament de Tavernes ha fet una aposta ferma per conscienciejar la població en que cal eliminar la lacra social que és la violència de gènere i un dels objectius que es busca és potenciar i donar a conèixer a la ciutadania la tasca policial i judicial perquè les dones sàpiguen que l'Administració, com els Jutjats, i els cossos i forces de seguretat estan a la seua disposició per ajudar-les i protegir-les. També hem de recordar que l'Ajuntament dóna tot el suport necessari a l'hora d' interposar la denuncia corresponent si son víctimes de violència de gènere. 


Elaboració pròpia