L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 13 de novembre del 2017

L'Ajuntament acaba els treballs de neteja del Vaca en la illeta i partida del Tol·lo




L’Ajuntament continua els treballs de neteja del riu Vaca a través de la regidoria d'Agricultura que presideix Javier Escrihuela, de Compromís.Dies arrere vam informar que els treballs s’estaven iniciant en la illeta del Tol·lo, una tasca que avui dia ja està acabada després que la màquina propietat municipal li haja pegat la volta i haja deixat el llit del Vaca en les condicions que podeu vore a les fotografies.

Però la cosa no ha parat ací, sinó que els treball han continuat en el riu en tota la zona de partida del Tol·lo i avui mateix a migdia els treballs de neteja ha havien arribat al pont del Camí Vell de Gandia, als costats, com podeu vore a les fotografies que adjuntem. 


Els treballs de neteja als dos costats del pont del Camí Vell de Gandia


 Aquestes tasques les executa i les  paga l’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d’Agricultura, no són de responsabilitat municipal però les ha d’atendre perquè la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, entitat que depèn del govern de Rajoy i que és qui té la responsabilitat i la competència, no les atén.


La màquina treballant i els resultats

L’objectiu municipal es dur a cap una actuació preventiva i amb l’eliminació de canyes i altra vegetació evitar el taponament del riu alhora que facilita el desaigüe cap a la mar i amb això minvar el perill d’inundacions als camps, sobre tot en la zona del Tancat i Séquia la Bova.

Els treballs es duen a cap amb l’ús de la màquina comprada a finals dels 2015 i que, segons hem pogut comprovar al llarg de les noticies i fotografies publicades, fa un treball immillorable amb l’estalvi corresponent a les arques municipals. 

Elaboració pròpia