L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de novembre del 2017

El SEAFI, municipalitzat pel govern de Compromís, funciona de fa mesos amb total normalitat i l'equip complet d'atenció als veïns




El SEAFI (Servei d’Atenció a Famílies e Infantesa) de Tavernes es presta actualment municipalitzat. El govern de Compromís va plantejar fa mesos un canvi en el model de gestió i que fóra assumida per l’Ajuntament. El SEAFI, per decissió dels anteriors governs, havia estat privatitzat i la seua gestió la duia una empresa privada.

En el nou SEAFI municipalitzat treballa un psicòleg, a jornada completa, i una treballadora social, a mitja jornada,  i compta també amb el recolzament d’una  psicòloga municipal, tot coordinat per l’equip base de Serveis Socials.

El servei municipalitzat es presta a través de la Mancomunitat de la Safor, una entitat comarcal de gran experiència i prestigi en aquesta matèria. Precisament per comprovar el bon funcionament i conèixer de primera mà el servei que es presta a Tavernes, el president de la Mancomunitat Tomás Ferrandis ha visitat el centre i s’ha reunit amb els treballador, com podeu vore a la fotografia que publiquem dalt.

El cost del SEAFI, segons es va dir en el dia en el plenari, serà de 55.000 euros anuals, un cost menor que l’anterior servei privatitzat i això gràcies a la subvenció que les gestions de la regidora Noe Alberola ha aconseguit de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.


Una falsa notícia

El canvi de gestió, de la privada de l’anterior govern a la municipalitzada de Compromís, va obligar que durant un mesos el servei del SEAFI el prestara l’equip de base de Serveis Socials recolzat per un psicòleg, circumstancia ben explicada en diversos plenaris municipals en moltes ocasions.

Malgrat això, el partit que havia privatitzat el servei i un periòdic comarcal de la seua línia, van publicar el passat mes de maig que el servei no s’estava prestant a Tavernes. Una noticia que contradeia la informació oficial dita en distints plenaris, amb tots els detalls de com funcionava el servei eixos mesos a través de l’equip de base de Serveis Socials.

L'Ajuntament de Tavernes va desmentir en nota de premsa oficial el que era una falsa informació  i reiterar que el servei no s’havia deixat mai de prestar a Tavernes.


Elaboració pròpia