L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de novembre del 2017

Educació incrementa el pressupost un 3'5% per al 2018




La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports que dirigeix el conseller Marzà tindrà en el pròxim 20018 un pressupost de 4.702 milions, cosa que representa el 23,6% del pressupost global de la Generalitat, amb un augment del 3'5% respecte a enguany.

Per conceptes cal dir que la partida d'Educació i Investigació creix l'any 2018 un 3,9%, la de Cultura un 12% i la d'Esports un 23%.

L'augment del 3'9% previst en la partida destinada a Educació i Investigació continua la línia d'augment pressupostari iniciat els anys 2016 i 2017 i permetrà al conseller Marzà, de Compromís, seguir les polítiques de millora en tots els caps educatius i capgirar les polítiques de retalls dutes a cap pels governs dels PP amb supressió massiva d'aules i mestres, a més de dedicar més recursos a beques de tot tipus, formació del professorat i construcció i millora de centres.

Com a mostra un botó se sol dir, i en el gràfic que publiquem, podeu comparar els recursos destinats a alguns apartats en educació en les passades èpoques i actualment.