L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de novembre del 2017

Avui comencen els actes de Santa Cecília de la SIUM de Tavernes


La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) inicia avui els actes dedicats a la patrona Santa Cecília, que s'allargaran al llarg de la setmana vinent i fins el diumenge dia 26 amb diversos actes musicals, recreatius i socials destinats a musics i socis.

La programació comença avui amb un sopar de germanor de musics i directius al Bar Musical que anirà seguit per un assaig general de la Banda Simfònica oberta a tots.

Per a dema dissabte s'ha anunciat un triangular de futbol al Camp Municipal, seguit d'activitats socials al Saló Social, mentre a la vesprada es farà la cercavila per la ciutat amb la recollida dels nous musics fins el Musical. Els actes acabaran amb un sopar de germanor per a musics i simpatitzants en el Bar Musical.

Diumenge s'ha anunciat un concert extraordinari de l'Orquestra i Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes oferiran el diumenge,19 de Novembre, un concert extraordinari amb motiu de la festivitat de Santa Cecília. El lloc serà l'auditori de la societat musical a partir de les 12 de migdia.



Segons el cartell anunciador, l'Orquesta Simfònica interpretarà l'obra "Simfonia nº 5" de Beethoven sota la direcció de Manuel Godoy Mesa, mentre la Banda Simfònica ho farà amb "La Vereda" d'Oscar Navarro, el "Bosc Màgic" de Ferrer Ferran, que tindrà com a oboé solista a Juan Bautista González Montero i la "Simfonia nº 8" de  Bourgeois sota la direcció de Rafael M. Garrigós García.



Els actes dedicats a Santa Cecília continuaran al llarg de la setmana vinent amb audicions dels alumnes de l'Escola de Musica dilluns i dimarts, activitats i xocolada per als alumnes en el Saló Social,  la projecció de la participació de la Banda Simfònica en el certamen provincial del passat mes de maig i per al divendres s'anuncia un concert de "Gatos Revoltosos Gypsy Quartet".

El dissabte, dia 25, es reprenen les activitats socials per a musics amb concurs de paelles i final del campionat de truc mentre el diumente se celebrarà la tradicional missa a Santa Cecilia en l'Auditori de la SIUM i el posterior dinar de germanor.


Elaboració pròpia