L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 d’octubre del 2017

PLENARI OCTUBRE 2017: L'Ajuntament amplia i millora el projecte de la Plaça del Moro a la platja




L’Ajuntament finalitzarà en breu les obres de la plaça del rei Ben Fahd Abdelaziz, en la platja, segons es va indicar en el plenari i ahir ho va recordar l’alcalde Jordi Joan en l’acte del “9 d’Octubre”.

El projecte inicial contemplava una inversió de 30.000 euros i les obres havien d’estar acabades a meitat/finals de juny. El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, explicava i així ho confirmava l’alcalde, que l’Ajuntament havia modificat el projecte inicial i l’havia millorat amb un suplement de 23.000 euros.


Què havia passat? Igual que en les cases quan es reformen sempre apareix alguna sorpresa que modifica les previsions, en aquest projecte, una vegada iniciat, es va comprovar que la plaça estava damunt d’un terreny inestable, damunt d’un antic sequiol o bassa de reg, que s’hauria reomplit  fa més de 30 anys quan la urbanització de la platja.

Eixe terreny reomplit hauria cedit i s’havia convertit en inestable. Davant d’això l’Ajuntament,  per donar solució al problema, va redactar un nou projecte per a la plaça del rei Ben Fahd Abdelaziz, o “Plaça del Rei Moro” com es coneguda popularment, i els diners previstos es complementaven amb els Fons de Cooperació de la Diputació i Generalitat.


L’alcalde Jordi Joan ho va explicar en el plenari, com ja ho havia explicat en comissió, encara que hi ha assistent que no s’assabenta: es podia haver executat el projecte inicial i deixar una obra mal acabada, però el govern de Compromís havia preferit fer una ampliació del projecte amb una millora general que remodela tota la plaça i canviarà la il·luminació a la plaça. En conjunt, deixarà de ser una placeta per ser una bona plaça on els menuts podran gaudir amb els jocs a instal·lar.

Ací podeu escoltar totes les explicacions del plenari