L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 d’octubre del 2017

L’Ajuntament atén la demanda del Consell Agrari i anuncia l'asfaltatge del Pas d’Asensio



L'ajuntament ha anunciat la pròxima actuació en el camí Pas d'Asensio (foto de dalt), una demanda del Consell Agrari des de fa anys i que ara, el govern de Compromís a través de la regidoria d’Agricultura, ha informat que va a atendre amb la inversió de 36.000 euros obtingut de recursos propis. 
 
La via rural coneguda com a Pas d’Asensio és molt important i està molt transitat en connectar camins tan neuràlgics del terme com són el Camí Reial (la comarcal Natzaret-Oliva), el Camí dels Marenys i el camí Séquia la Bova. Per tant, els trams a millorar i reasfaltar per l’Ajuntament són el Séquia la Bova-Camí Real i el Camí Real-Camí Marenys.

Pas d'Asensio entre Camí Reial i Marenys

 El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha subratllat que un dels objectius de les obres atén i satisfà una de les demanades del sector agrícola de Tavernes. “En el Consell Agrari vàrem acordar actuar en aquest vial com assumpte prioritari. Per tant, l’Ajuntament vol acomplir una de les demandes dels llauradors del nostre poble a més d’adquirir el compromís de que seguirem treballant per arreglar a poc a poc altres camins rurals”. 

Pas d'Asensio entre Séquia la Bova i Camí Reial


A poc a poc, però sense parar 

El govern de Compromís, a través de la regidoria d’Agricultura, ha dut a cap en l’actual legislatura diverses actuacions i millores en camins rurals del terme. Així tothom recorda les millores i asfaltatge dels camins de Puça, de la Moleta, un tram dels Marenys (50.000 euros); el Primer del Golfo i d’Herrera (56.400). També es va procedir a la reparació de les vores del camí del Tol·lo que presentaven un mal estat, sobre tot en el punt d’unió dels camí amb els horts. 

Passades obre d'asfaltatge al Camí Marenys
Les inversions dedicades pel govern de Compromís a la millora de camins rurals en aquesta legislatura suma ja un total de 143.000 euros amb aquesta anunciada actuació en el Pas d’Asensio. Una realitat que desmenteix les manifestacions que fa uns dies poguérem llegir en premsa d’un partit de l’oposició on s’afirmava que el govern municipal no havia dedicat cap euro a la millora de camins rurals.

Elaboració pròpia a partir de la informació en web municipal