L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 30 d’octubre del 2017

Jorge Gálvez, del CETV, tercer classificat absolut en la Ultra Trail Mondúver

 
El passat dissabte es va celebrar la prova esportiva "Ultra Trail Mondúver MUT" que enguany ha tingut l'eixida i meta a la localitat de Xeraco, al seu poliesportiu. La prova, com es sabut, consta de tres modalitats, la ultra de 66 km, la marató de 42 Km i una altra de 10 km.



En les esmentades curses participaren uns 20 membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Un dels membres del CETV, Jorge Gálvez, participant en la prova ultra de 66 km es va classificar en el 4r lloc de la general i com a tercer classificat en la categoria absoluta.



Mondúver Trail és un esdeveniment esportiu de trail runnig que recorre per les localitats que abraça el massis del Monduvér, és a dir les quatre de la Valldigna (Tavernes, Benifairó, Barx i Simat), Xeraco i Xeresa, i que recorre paratges impressionants i vistes espectaculars sobre el territori que travessa.

Segons la informació del CETV