L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 25 d’octubre del 2017

Informació sobre els tallers gratuïts per a gent gran de la regidoria de Serveis Socials




La regidora de Serveis Socials ha donat a conèixer els dies de la setmana i hores durant els quals es desenvoluparan  enguany els tallers dedicats a la gent gran. Les inscripcions estaran obertes fins a les 13 hores del dia d’avui, 25 d’octubre en el Braç Treballadors.

El govern de Compromís va iniciar aquest programa en anys passats a través de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola amb l’objectiu d’oferir un conjunt d’activitats gratuïtes per als majors de 60 anys que pretenen millorar la qualitat de vida, afavorir un envelliment actiu i saludable i, sobre tot, que es desenvolupen amb un espai participatiu.

Enguany s'han previst els següents tallers i dies:

Matins
Pilates: dimarts i dijous de 9'30 a 10'30 hores
Tallers d'estimulació sensorial: dimecres i divendres de 10'30 a 12 hores 

Vesprades
Curs de Teatre amb la companyia Trencadís: dimecres de 17 a 20 hores
Taller de la memòria: divendres de 16'30 a 18 hores
Taller de teràpies d'estimulació de la parla: divendres de 18 a 19'30 hores.

El taller de Teatre tindrà els apartats d’interpretació, caracterització i escenografia,  es treballarà de la mà de la companyia “Trencadís” i amb l'obra "Taronges de la Xina" que s'estrenarà a la Casa de la Cultura. 

Les activitats són al Centre Dolores Rojas Almel·la (antic hospital) i la durada dels tallers serà fins el mes de juny. 

La regidoria de Serveis Socials té previst realitzar prèviament una reunió informativa amb els assistents a cada taller on es parlaran dels horaris i dies que, fins i tot, i encara que ja hi ha una proposta d'horari en el cartell que podeu consultar dalt, podrien modificar-se segons els grups i l'acceptació de les activitats, per tal de facilitar-hi l'assistència a tots i totes.

Elaboració pròpia