L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 d’octubre del 2017

El col·lectiu de Compromis felicita a l’Ajuntament per la gran tasca de millora i augment del número dels parcs infantils a la nostra ciutat.




El col·lectiu de Compromis de Tavernes ha felicitat a l’Ajuntament per la tasca duta a cap en la millora i augment dels parcs infantils de la nostra ciutat. Segons recorda la nota del col·lectiu valler “ d’ençà que Compromís governa a Tavernes s’han renovat pràcticament tots els parcs infantils de Tavernes i se n’han creat de nous com ara el parc del Cantalot, el parc de la placeta del Tio Júlio, els jocs de la plaça de Santa Maria a la platja de Tavernes, els del carrer sant Jaume o els de Na Violant d’Hongria, front al pavelló, municipal."


La gran tasca duta a cap des de l’Ajuntament demostra en opinió del col·lectiu local “el compromís del Govern Municipal en millorar la vida de les persones i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”. Per això, considera un motiu de felicitació els 150.000 euros que s’han dedicat els darrers mesos a renovar i millorar completament tres dels parcs més emblemàtics de la ciutat.

Els xiquets i xiquetes de Tavernes han estat els grans beneficiats d’aquestes inversions fetes als parcs infantils del Passeig de Lepant, Passeig País Valencià i Plaça d’Espanya. Han estat 150.000€ que s’han destinat  a la millora integral i ampliació d’aquests espais amb un equipament nou i modern així com millores en la seguretat per tal que els nostres infants puguen gaudir dels parcs públics de la ciutat.


A més a mes, cal destacar el compromís amb la integració i accessibilitat en el disseny del parc infantil de la plaça d’Espanya per tal que tots els xiquets i xiquetes juguen a la vegada, siguen quines les seues capacitats. La nova zona de jocs inclusius integra els jocs habituals amb jocs accessibles i adaptats per a xiquets amb diversitat funcional, perquè puguen gaudir del parc amb la resta de menuts.