L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 d’octubre del 2017

Actes per al 9 d'Octubre


L’Ajuntament de Tavernes ha programat una sèrie d’actes en commemoració del 9 d’Octubre, dia dels valencians i valencianes.En esta jornada de celebració s’ha preparat una programació especial que va començar ahir, dia 6 i s’allargarà fins al 9 d’octubre.
Ahir divendres va tindre lloc la inauguració de l’exposició d’indumentària A l’antiga, del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, mentre que per a demà diumenge hi haurà el tradicional concert de la Banda Simfònica de Tavernes a l’auditori de la Societat Musical a les 12:30h.

L’acte institucional del dia 9 d’octubre obrirà de forma oficial la commemoració del dia dels valencians i les valencianes a les 10:30 en el saló de plens de l’Ajuntament, on hi haurà el parlament de l’alcalde, Jordi Joan, dels portaveus dels grups polítics i de la cronista de la ciutat, Encarna Sansaloni.

En acabar, a les 12 hores, tindrà lloc Mulïer, de Maduixa Teatre, a la plaça Major. Es tracta d’un espectacle de dansa que va obtindre el premi Max al millor espectacle de carrer, entre altres. Està interpretat per cinc ballarines sobre xanques que posa l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.


Segons el web municipal