L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de setembre del 2017

Tavernes s’adhereix al "Pacte valencià" contra la violència de gènere i masclista

 

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al "Pacte valencià" contra la violència de gènere i masclista que han signat les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil.

L’objectiu del pacte és sumar noves accions per a combatre les violències masclistes. Així, l’Ajuntament de Tavernes dóna suport a totes les aportacions que s'activen per a aturar la violència masclista i tots els tipus de violència.

La Regidoria de Serveis Socials, que presideix Noe Alberola, du a terme durant tot l’any una campanya de conscienciació sota el lema "No és No", amb tallers impartits per agents d'igualtat que pretenen dotar d'eines els adolescents del municipi. D’aquesta manera es dóna visibilitat al problema i es tracta de conscienciar en tots els àmbits.

També entre les accions dutes a cap cal esmentar el reforç d'acompanyament a les víctimes de violència de gènere, a més de donar suport emocionals a les víctimes mentre es fa un seguiment de la situació personal de cadascuna.

Recordem que Tavernes, en companyia dels 14 pobles que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, forma part del grup Treballant per la Igualtat, que du a cap accions conjuntes coordinades pel magistrat José Luis Mendoza i el tècnic en violència de gènere Agustí Sapiña per a combatre aquesta xacra social.

60 entitats han firmat ja el pacte
Quins compromisos implica aquest "Pacte valencià" contra la violència de gènere? Pots conéixer aspectes de les 293 mesures del pacte en aquest enllaç. 


Notícia redactada a partir del web municipal.