L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de setembre del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Pensaran que estem bojos i ens ho creurem?



Hem pogut llegir a les xarxes unes manifestacions del representants a Tavernes del partit de Rajoy. Asseguren que estan a favor del projecte de laminació i millora del Vaca. No obstant, fa set anys que, any rere any voten en contra de l'execució. Pensaran que estem bojos i ens ho creurem?

També aquests dies hem pogut llegir en la premsa i a la xarxa unes detallades explicacions de la sessió en el Senat on es debatia la proposta dels senadors de Compromís de recuperar i executar el projecte del riu Vaca, qualificat d’urgent i prioritari en el seu dia. Els senadors del PP, els valencians inclosos, votaven en contra i damunt la senadora Joana Pons afirmava que els valldignencs i xeraquers “ens hem d’acostumar a conviure amb les inundacions”. 

Passeig Colom- 11 setembre 1996


És cert que ens hem acostumat a viure amb oratges forts i amb pluges copioses. És el clima que li pertoca al lloc on vivim i no poder fer res per evitar els fenòmens de la natura. Però cal que la senadora popular sàpiga que no tenim el perquè d’acostumar-nos a viure amb inundacions que són evitables i, si no s’eviten, és per la desídia i el desinterès del govern del seu partit, diputats i senadors valencians inclosos, que ens condemnen a estar sempre que plou o hi ha temporal de llevant a estar mirant al cel i amb l’ai al cor.

Passeig Colom i adjacents: 11 setembre 1996


Considerem un insult a la intel·ligència dels valldignencs i xeraquers que els representants del partit de Rajoy a Tavernes ens diguen que estan a favor de que s’execute el projecte. Això és una burla als vallers i valleres. Pensaran que estem bojos i ens ho creurem?

- Estan a favor del projecte i no han fet mai cap gestió davant els seus “jefes” perquè canvien el seu vot en el Congrés?

- Estan a favor del projecte i mai no s’han preocupat d'aprovar la solució del Vergeret quan ells són els autors de l’empastrada per permetre edificis en la zona del policia del riu?

- Estan a favor del projecte i mai no han anat a la Confederació a exigir que, com a mínim arregle els marges del riu  Vaca en el Tancat i la Sequia la Bova i així es puguen arreglar els camins?

- Estan a favor del projecte i mai no han obert la boca, no s’han posicionat en contra i han denunciat la decisió del seu partit a Madrid votant sempre en contra? 

Passeig Colom. 18 octubre 2007
CEIP Alfàndec - 18 octubre 2007
La realitat és tossuda: l’única iniciativa del govern de Rajoy respecte al Vaca ha estat anul·lar l’adjudicació i eliminar el projecte de les previsions d’obres. I no hi ha més. El PP ens castiga a Tavernes, com ens va castigar amb l’alta tensió. I això ho ha fet sempre amb el beneplàcit dels seus acòlits de Tavernes, que callen i no diuen res del vot en contra dels seus diputats i senadors. 
 
Què estan a favor del projecte... vinga ja! És indignant! Què es pensen que ens xuplem el dit? Ens volen fer bojos i que ens ho creguem?
 
Passeig Colom - 18 octubre 2007
El problema dels marges del Vaca ve de lluny - Així van quedar el 19 octubre 2007
 
D’ací uns dies vindran a Tavernes els senadors de Compromís per conéixer de primera mà els problemes del Vaca. Mentrestant, les fotografies ens recorden els darrers períodes greus d’inundacions del Vaca a Tavernes. Potser el govern de Rajoy i els seus representants a Tavernes esperen una altra inundació per donar llum verd al projecte.

L'Estat de la Qüestió només expressa l’opinió de l’equip redactor del blog.