L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de setembre del 2017

Després de la tempesta, la calma.


Això és el que solem dir i sembla ser que aquesta vegada també s'hi acomplirà: la mar presenta avui (vore fotografies de la Goleta) un estat molt diferent encara que amb ones,  però no tan altes ni amb tanta quantitat com les que poguérem observar ahir.

Tot apunta a que la platja de la Goleta s'ha salvat i la gent que hi roman fins finals de setembre podrà gaudir d'arena per prendre el sol i banyar-se si la temperatura acompanya. No obstant, ara mateix si que s'hi observa una disminució de l'arenal, però caldrà esperar a que passe tota la maror per comprovar si es recupera part de l'arena que el temporal d'ahir es va engolir.


Les ones ahir, tal com vam publicar, llepaven ja la duna que s'havia reposat mesos arrere, però tot ha quedat en un esglai, encara que en altres lloc com la Malva-rosa, Dénia o Xàbia, les ones de més de 2'5 metres que acompanyaren el temporal han causat destrosses. 

Notícia d'elaboració pròpia