L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de setembre del 2017

De nou diners llançats a la mar?


 
Tenim temporal. Un fort temporal de Llevant  novament assota la platja de Tavernes, com podeu comprovar amb les fotografies i el vídeo fets aquesta vesprada. Els seus efectes, si dura,  poden ser negatius per a la platja de la Goleta sobre tot.

Aquesta vesprada el temporal havia augmentat d'intensitat i les altes ones impulsades per un fort vent – com podeu observar en la fotografia de les palmeres - comencen a acaronar els murs de les edificacions i, arriben fins i tot, a les motes d’arena.

Confiem i esperem en que el temporal no vaja a més i tot quede en un esglai, encara que caldrà vore quanta arena queda a la platja quan amaine. 



Fa només uns mesos el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va tornar – una vegada més - a regenerar la platja de la Goleta després dels greus temporals del passat mes de gener quan l’aigua de la mar va envair els carrers de la urbanització.

Unes tasques que, com es ve demostrant any rere any, és la feina del matalafer: fer i desfer, però sense que el govern de Madrid, que és competent i qui ha de promoure les actuacions definitives, faça res de res. I ja en fan molts, d’anys!

L'aportació d'arena que any rere any garanteix poder gaudir de la platja a l’estiu està més que demostrat que és una actuació provisional i que no serveix per a molt. Són remeis puntuals i que eviten un efecte més desastrós de la mar, però el govern de Madrid no s'ha plantejat encara una solució definitiva i sembla que ni ho farà. 



Els vallers i valleres tenim dos problemes greus amb la platja de la Goleta. Un de primer, la mar s’engoleix la nostra platja, i un segon problema és que Madrid queda molt lluny i no li arriben les queixes i els nostres problemes. 

La platja de la Goleta, a Tavernes, té un greu problema d’ençà 20 anys i els senyors del govern d’Espanya, que són els competents en la matèria, no el solucionen. Potser és que ni s'assabenten!


Notícia d'elaboració pròpia