L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 25 de juliol del 2017

Visita a la torre de Guaita, un espectacle del Mentalista i el Silent Party ompliren la penúltima programació de la Fira de Sant Jaume



 


La Fira de Sant Jaume ens va oferir ahir, ja fent-se fosc, una visita teatralitzada a la torre de Guaita. Una bona hora per recordar atacs pirates i de barberescos, alguns dels quals es farien aprofitant  alguna nit tan fosca com la gola d’un llop.


La visita va atraure a prou gent però, sinceritat obliga,  li calia un poc  més d’interpretació, de fer més teatre de la història. No obstant una bona forma perquè es conegués aspectes de la història de la Valldigna i Tavernes, però que caldrà millorar en pròximes edicions.


Javier Botia, primer premi nacional de mentalisme, ens va oferir el seu espectacle. L’artista ens va oferir un show de mentalisme, fenòmens paranormals i monòlegs còmics,  amb els quals va delectar els espectadors.


Com a bon professional i expert en programes còmics, es va posar el públic dins de la butxaca amb una actuació entretinguda i dinàmica, on moltes vegades l’espectador era també protagonista en l’escenari. Humor molt nostre, trucs de màgia i una horeta llarga de passar-ho bé.


I com a final el  Silent Party Disco un esdeveniment innovador i únic on la llibertat del participant és  el centre de tot: llibertat d'escoltar la proposta musical entre diversos gèneres musicals gràcies als cascos sense fils, llibertat de parlar amb els amics, llibertat d'ajustar el volum de la música i la llibertat de participar en un esdeveniment musical en qualsevol lloc obert, o en locals tancats, sense molestar als veïns.

Noticia de redacció pròpia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha que millorar prou la teatralització de Torre. Molt molt fluixa.

Anònim ha dit...

Pensem que el personal responsable intentarà fer-ho cada vegada millor i aniran superant-se.